Kategorier
Nyheter

Info kring våra lånerack.

Som många av er vet har vi under en längre period haft lånerack som hängt längs väggen på tennisbanorna. Tyvärr har vi nu valt att ta bort dessa tennisrack då vi senaste månaden behövt slänga drygt 7 rack som folk kvällen innan förstört. De rack vi slängt har fått ramen helt knäckt och ytterligare två rack har blivit sneda och skeva då folk bankat dom i marken.

Vi ser mycket allvarligt på detta och vi tycker detta är otroligt tråkigt då några få har förstört för mängden. Många har uppskattat att tennisracken hängt där då de ej haft eget eller har spelat med kompisar som inte har haft.

Från och med nu kommer i första hand de lånerack vi har finnas tillgängliga enbart för våra elever i träningsverksamheten. Behöver man låna rack utanför våra träningstider får man mejla oss (), då kostar ett racket 25kr att hyra. Och då måste man mejla till oss I GOD TID så vi i personalen hinner se mejlet för att kunna hjälpa er.

/ Personalen
Bålsta tennis klubb