Kategorier
Nyheter

Nyheter till vårterminen

Hej alla medlemmar!
Nyhet inför vårterminen är att klubben kommer bygga en Padelbana på bana 5 (bana 1). Bygget av banan kommer påbörjas redan nu i början av januari. Om allt går som det ska sker bygget mellan 6-16 Januari. Så fort banan står klar kommer den stå öppen för bokning!

Vi kommer även köra introduktionskurser i padel under några söndagar med start 26 januari. För att det ska bli av behövs 3-4 deltagare/pass. (Länk till anmälan finns längre ner) Padelrack och bollar finns nu att köpa i vår shop, och det kommer även finnas padelrack att hyra framöver.

I och med bygget av banan kommer vi bedriva klubbens tennisträningar på två banor, därför blir det även vissa ändringar i schemat. Har ni frågor kring schemat är ni välkomna att höra av er.

För att anmäla sig till padel:
Introduktionskurs padel, söndagar 10:00-11:00
Anmäl här.
Introduktionskurs padel, söndagar 11:00-12:00Anmäl här.