MÖTE 2/6 PÅ KLUBBEN

Hej alla spelare och föräldrar,

Som ni kanske har märkt under de senaste två terminernas gång så har personalstyrkan minskat ganska kraftigt, från tre heltidsanställda till att det nu bara är jag kvar. Då vi inte har dragit ned på aktiviteterna och tempot medför detta tyvärr lite administrativa missar då och då pga av att jag helt enkelt inte hinner med. Jag ber om ursäkt för det. Men det som jag hoppas kan väga upp är min vilja att göra denna tennisklubb så attraktiv det bara går att göra den, oavsett spelnivå eller ambitionsnivå. Jag har under de senaste månaderna arbetat fram en ny klubbmall för Bålsta tennisklubb, där jag på tydligast möjliga sätt kommer att förklara den nya modellen och röda tråden jag anser att en bra förening, i allmänhet, och vår fantastiska tennisklubb i synnerhet bör ha. Den kommer att sträcka sig från minitennis till förberedande ATP/WTA-klass via ett antal hållplatser. Alla tankar och idéer bygger på min erfarenhet av 10 år i tennistränaryrket, 15 år som aktiv tennisspelare och diverse utbildningar och de nyaste och forskningsdatan.

Därför vill jag nu kalla ner alla föräldrar till ett möte/presentation av den nya planen på FREDAGEN DEN 2/6 kl 17:30. Jag hoppas verkligen att alla kan närvara och jag tar gärna frågor och synpunkter efter presentationen.

Jag hoppas att alla känner att man kommer att ha en klar bild för sig hur tennisklubben är uppbyggd, hur den röda tråden rör sig genom leden och att man är laddad för att vara en dela av den fantastiska förening  som BTK är efter detta möte.

Ni får gärna sprida vidare detta utifall jag har inte har alla mejladresser.

Ni är mer än välkomna,

Marcus

tennis racket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *